Houd uw warehouse koel deze zomer!

Weet u het nog? Die mooie zomer van vorig jaar? Met dagen achter elkaar heel zonnig weer met hoge temperaturen?
Mensen genoten ervan op strand en terras.
Maar u dacht waarschijnlijk alleen: “Hoe houd ik ons warehouse een beetje koel?”

We weten natuurlijk niet of het dit jaar net zo’n warme zomer wordt. Maar ook als het niet zo extreem warm wordt, is het goed om toch wat maatregelen te nemen voor verkoeling in uw warehouse.
Zeker bij oude warehouses kan de temperatuur al snel oplopen tot boven de 40 graden. In zo’n warm warehouse is bijna niet te werken. Verkoeling is dan echt nodig.

Dat werk nemen wij u graag uit handen.
U kunt bij ons een windmachine huren die maar liefst 27.600 m3 lucht per uur verplaatst. Hoe werkt zo’n windmachine? Die zorgt voor bovendruk in uw warehouse, waardoor warme lucht naar buiten stroomt. En buiten blijft. Dat maakt uw warehouse koeler. En dat is belangrijk voor uw producten en goed voor uw personeel.

Onze machine is de meest gebruikte machine voor dit doel. Hij is makkelijk te verplaatsen binnen uw warehouse. Een machine die gewoon goed zijn werk doet.
We komen hem voor een kleine vergoeding graag bij u brengen, als uw bedrijf een beetje in de buurt zit van een van onze vestigingen in Westervoort of Etten. Zit u wat verder weg? Dan kunt u de windmachine zelf ophalen en inleveren bij een van die vestigingen.

Dus wilt u uw warehouse koeler houden deze zomer? Bel dan 06 20 29 51 03 of mail naar rinus@rinusverhuurt.nl. We hebben (bijna) altijd een oplossing die bij uw situatie past. Of de zomer dit jaar nu net zo heet wordt als vorig jaar, of misschien wat minder warm.

Rinus Ewers